Ce faci cand ai nunta dar nu mai ai… nasi?


Ce faci cand ai nunta dar nu mai ai… nasi?

Am fi inceput povestea cu“din pacate” dar nu stim daca este cea mai potrivita expresie pentru situatia pe care o vom povesti. Asadar, din intamplare, un cuplu de tineri are nunta peste trei zile. Ce-i drept, nu asta este intamplarea deorece acesti doi tineri, au actionat premeditat, la fel ca orice alt cuplu dornic de a construi un viitor. Au decis ca este timpul sa faca pasul cel mare, au stabilit o data, au cumparat cele necesare, au inchiriat restaurantul, au organizat totul pana la ultimul detaliu, asa cum este normal cand stii ca mai ai doar trei zile pana lamarele eveniment. 
Pana aici, stim, nimic iesit din comun. Povestea pe care noi nu am vrut sa o incepem cu “din pacate” abia azi a inceput. Extraordinarul s-a strecurat in viata celor doi inainte de rostirea juramintelor. Si azi… au ramas fara nasi! Da, ati citit bine. Cuplul a ramas fara parinti spirituali pentru ca cei care ar fi trebuit sa fie un model pentru casnicia lor, s-au gandit azi sa renunte. Da stim, un moment de tacere. Si noi am citit de mai multe ori pana sa intelegem ce s-a intamplat de fapt. Si da, nu credem ca si-ar dori cineva sa fie in locul lor.
Solutia? Un anunt pe internet. Poate suna amuzant, dar si noi ne-am dat seama ca solutia lor a fost chiar ingenioasa. Ce ar mai avea de pierdut prin postarea unui anunt? Cu siguranta ca nimic, ci din contra, probabil vor reusi sa gaseasca un cuplu de tineri casatoriti care vor dori sa le fie alaturi in cea mai importanta zi din viata lor.
Povestea poate fi privita din multe puncte de vedere. Am putea spune ca este tragic ca cei doi se afla in aceasta situatie. Am putea spune ca este amuzant cum iti poti cauta nasi pe internet… cu trei zile inate de nunta. Am putea spune ca, iata, nunta poate aduce orice fel de suprize. Poti organiza totul pana la ultimul detaliu, insa cu greu poti spune ca esti stapana pe situatie. 
Noi nu am vrut sa incepem cu “Din pacate”, nici nu vom facem previzuni- optimiste sau pesimiste. Si asta pentru ca orice eveniment fericit sau mai putin fericit, este o poveste, iar povestile sunt cele care ajung la oameni.Invatam in fiecare zi, fiecare zi isi are intamplarile ei si iata ca evenimentele mari din viata noastra pot aduce oricand suprize.
Noi ne dorim ca cei doi sa-si gaseasca nasii si nu in ultimul rand, ne dorim ca nunta lor sa iasa asa cum isi doresc. Vom reveni cu finalul povestii curand pentru ca au fost foarte draguti sa vorbeasca cu noi astazi si cu acordul lor vom afla daca avem parte de un happy end. Pana atunci, nu ne ramane decat sa ii incurajam si sa le fim si noi aproape macar cu un gand frumos!

Sursa: www.mireasa.rowww.mireasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ar fi interesanta sa vad parerea ta :)